«Netīrās dejas»: dramatiskās asaras, stindzinošie skatieni un salauztās sirdis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadri no video

Kāda ir mīlestības cena? Šajā sērijā varēja skatīt visvairāk asaru, nožēlas un dramatisku mirkļu. Vai puišu gala izvēle ir pareiza un nospīdēs viņiem šovā?

Roberts savu sirdi dāvā...

Robertam ir jāpieņem grūts lēmums, jo abas palikušās meitenes – Anete un Ketija – ir viņam simpātiskas un ar abām saskan dejā. Taču viņš nav nācis meklēt deju partneri. Viņš arī neslēpj, ka viņa domas un jūtas šova laikā ir mainījušās un viņam nav bijusi skaidra izvēle jau kopš sākuma. Roberta teiktais, ka uzvarētājas ir viņas abas, noteikti nav mierinājums tai, kurai mājup jādodas tik īsu brīdi pirms fināla. Lai gan Roberts pieļauj iespēju, ka viņa favorīte uzvaras gadījumā var izvēlēties naudu, nevis mīlestību, viņš nosauc meitenes vārdu, ar kuru vēlas palikt kopā, un tā ir Ketija. «Ar Aneti izbaudīju katru deju, bet neesmu šeit ieradies meklēt deju partneri. Es atvados no tevis. Viss būs labi,» grūtajā brīdī saka Roberts.

Anete pēc izbalsošanas paziņo, ka Roberts ir muļķis, un novēl viņam veiksmi.

«Viņš ir puika, viņš nav man piemērots,» secina Anete.

Annija: Ainārs ir smagi kļūdījies

Evelīnas atgriešanās iepriekšējā sērijā Aināram ir apgrūtinājusi gala izvēli, jo pēdējā izbalsošanas vakarā viņam ir jāšķiras no divām meitenēm. Vienu meiteni viņš ir apņēmies sūtīt mājās pēc vakara deju priekšnesuma. Pēc izdejotajiem jautrajiem svinga ritmiem žūrija iesaka Aināram ieklausīties savā sirdī un neļauties mirkļa emocijām. Satrauktās meitenes apzinās, ka visas ir izbaudījušas līdzīgas emociju gammas un visas ir līdzīgās pozīcijās. Ainārs, kurš pats ir apjucis pēc pēdējo dienu notikumiem, saprot, ka būs spiests sāpināt divas meitenes vienā vakarā. Pēc vakara pirmās izbalsošanas viena no cerību pilnām meitenēm ar asarām acīs pamet izbalsošanas laukumu. «Paldies par pavadīto laiku šovā. Bet es gribu, lai Ainārs zina, ka manas jūtas patiešām ir patiesas. Ainārs ir smagi maldījies. Palikušās aizies tikai pēc naudas - nevis mīlestības,» pametot šovu, nosaka Annija. Viņas asaras nebūs vienīgās liktenīgajā izbalsošanas vakarā. «Tavas ambīcijas un asās rīcības gan priecē, gan biedē. Un tomēr ir kas tāds, kas liek šaubīties par tavu rīcību. Tomēr es vēlos vēl pārliecināties par to, kas tev ir prātā un sirdī...» Evelīnai acīs saka Ainārs. Pēc filozofiskām pārrunām ar divām palikušajām pretendentēm uz valdzinošā Aināra sirdi vilšanos un sirdssāpes asarās remdēs vēl viena «aiz svītras» palikusī daiļava. Gala izvēle par labu krīt Katei , un Ainārs ar asarām acīs atvadās no Evelīnas: «Mana iekšējā balss saka, ka man ir jāsūta tevi mājās...» Evelīna uzsver, ka šādu iznākumu bija paredzējusi.

Kims + Anda

Uz atklātu sarunu Kims aicina Evelīnu. Viņš vēlreiz vēlas pārliecināties par sava lēmuma pareizību. Trauslā meitene ir tik satraukusies, ka kādu laiku pat nespēj atbildēt uz Kima jautājumiem, bet sarunas nobeigumā tomēr apliecina savus patiesos nolūkus un vēlmi iemantot Kima mīlestību. «Es ļoti vēlos sev līdzās tādu cilvēku kā tu,» ar asarām acīs runā Evelīna. Tomēr Kims izšķirīgajā brīdī saka Evelīnai: «Tavs patiesums ir liels dārgums, man prieks, ka tevi iepazinu. Bet gan atradīsies tas cilvēks, kurš spēs to novērtēt» - un izvēlas Andu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu