Bundhena atsakās piedalīties modes skatēs, bet vienalga ir pelnošākā modele

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Brazīliete Žizele Bundhena desmito gadu pēc kārtas atzīta par pasaules visvairāk pelnošo modeli, liecina biznesa žurnāla «Forbes» apkopotā informācija.

36 gadus vecā Bundhena, kura pērn pārstāja piedalīties modes skatēs, gada laikā nopelnījusi 30,5 miljonus ASV dolāru (27,4 miljonus eiro). Viņas lielākais ieņēmumu avots ir reklāmas līgumi ar tādiem zīmoliem kā «Chanel», «Carolina Herrera» un «Pantene».

Otrā pelnošākā modele šogad ir brazīliete Adriana Lima, kura nopelnījusi 10,5 miljonus dolāru (9,4 miljonus eiro). Ilggadējā apakšveļas zīmola «Victoria's Secret» modele ir kosmētikas kompānijas «Maybelline» un pulksteņu ražotāja IWC reklāmas seja.

Saskaņā ar «Forbes» aprēķiniem trešo vietu pelnošāko modeļu sarakstā dala 20 gadus vecā Kendala Dženere un 24 gadus vecā Karlija Klosa. Katra no viņām gada laikā nopelnījusi desmit miljonus dolāru (deviņus miljonus eiro).

Dženere, kura kļuva pazīstama, piedaloties ģimenes realitātes šovā «Keeping Up with the Kardashians», pērn ierindojās 16.vietā ar četriem miljoniem dolāru (3,6 miljoniem eiro).

Pelnošākā topa jaunpienācēja ir 21 gadu vecā Džidži Hadida, kura ierindojas saraksta piektajā vietā.

20 pelnošākās modeles kopā gada laikā no 2015.gada 1.jūnija nopelnījušas 150 miljonus dolāru (134,7 miljonus eiro).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu