Lisa Marija Preslija var zaudēt aizbildniecību pār savām meitām

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dziedātāja, slavenā Elvisa Preslija meita Lisa Marija Preslija savas narkotiku un alkohola atkarības dēļ var zaudēt iespēju audzināt savas septiņus gadus vecās dvīnītes Hārperu un Finliju. Lisas pagaidām vēl tagadējais vīrs Maikls Lokvuds vēlas pāra meitas iegūt savā aizbildniecībā.

Mūziķis Maikls Lokvuds iesniedzis tiesā prasību, lai iegūtu pilnu aizbildniecību par septiņus gadus vecajām meitām, kā iemeslu minot Lisas Marijas Preslijas narkotiku un alkohola atkarību, kura neļaus viņai pilnvērtīgi parūpēties par dvīnēm.

Pati Lisa uzreiz pēc šķiršanās pieteikuma iesniegšanas iesaistījusi procesā bērnu aizsardzības biedrību, bet nu nožēlo šādu lēmumu, jo organizācija pētījusi ne tikai viņas vīru, bet arī viņu pašu un nosūtījusi sievieti uz rehabilitācijas klīniku.

Pat ja Lisa uzvarēs atkarības, vīrietis nedomā atkāpties, jo laikā, kad viņi bija precējušies, viņš rūpējās par meitām, bet sieviete audzināšanas procesā ieturēja distanci.

Elvisa Preslija meitai nāksies pacīnīties, lai varētu audzināt savus bērnus.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu