«The Sound Poets» koncertus apmeklējuši 10 000 cilvēku

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pagājušajā nedēļas nogalē divus grupas «The Sound Poets» koncertus Siguldas pilsdrupās noskatījās gandrīz 10 000 cilvēku, informē koncerta rīkotāji «Every Little Thing». Kā atzīst grupas dalībnieki, koncertu apmeklētāju sniegtās emocijas viņus ir uzlādējuši «vismaz 3 mūžiem uz priekšu», kā arī priecājas par laikapstākļiem, kas īpaši lutināja. Koncertu 27. augustā apmeklēja Latvijas Valsts prezidents Raimonds Vējonis ar kundzi Ivetu.

27. augusta koncertu tiešraidē varēja vērot Lattelecom TV kanālā 360TV. Koncerts Lattelecom TV arhīva, Interaktīvajā TV un Shortcut.lv pieejams vēl līdz 7. septembrim.

Grupa saka lielu paldies Siguldas novada domei par sadarbību un iespēju vienīgos šīs vasaras koncertus organizēt tik īpašā un gleznainā vidē.

Koncertu galvenais atbalstītājs - Lattelecom. Atbalsta Siguldas novada dome. Iesaka: Tvnet, Radio SWH, Diena, draugiem.lv un Ieva.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu