Kāpēc aktrise Braisa Dallasa Hovarda iedvesmojas no Kimas Kardašjanas?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Lai kā arī kritizētu Kimu Kardašjanu par vulgaritāti un pārāk atkailinātiem tērpiem, nevar noliegt, ka daudziem realitātes šovu zvaigzne kalpo kā iedvesmas avots. Viens no šādiem cilvēkiem, kuru ietekmē Kardašjanas tērpi, stila izjūta, ir aktrise Braisa Dallasa Hovarda.

Aktrise intervijā atklājusi, ka ilgu laiku slēpusi savu figūru platos apģērbos, kuri viņas augumu sedza gluži kā maisi.

Viss tikai tāpēc, ka aktrisei bija kauns par savām formām, bet, redzot kā Kima Kardašjana izceļ savu augumu un lepojas ar to, kā izskatās, filmu zvaigzne pārvērtējusi sevi un sākusi vilkt auguma aprisēm piemērotu apģērbu.

Braisa ir sajūsmā, ka Kima, apzinoties, ka viņas augums nav modeles augums, neslēpjas, bet parāda seksualitāti un tādā veidā iedvesmo daudzas sievietes, kuru ķermenis neatbilst modeles auguma standartiem.

Hovarda priecājas, ka Holivudā ir piemēri, kuri var pareizi ietekmēt tās jaunās sievietes, kuras ikdienā dzird sev veltītus teikumus par diētām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu