Frenka Oušena «Blonde» iekaro UKTop40

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

28 gadus vecā Ņūorleānas neosoula mūziķa Frenka Oušena (Frank Ocean) albums «Blonde» iekarojis Lielbritānijas albumu topa 1. vietu, ziņo «billboard.com».

Nedēļas griezumā albums, kas izdots nākamajā dienā pēc vizuālā albuma «Endless», pārdots 32 000 vienību, ziņo «Official Charts Company».

Albumā iekļautas 17 kompozīcijas, no kurām septiņas ir īsākas par trim minūtēm. Albumā piedalās vairāki viesmākslinieki, taču to klātbūtne nav īpaši jūtama. Piemēram, «Pink + White» fona balsi iedziedājusi Bejonsē, «Skyline To» šo to pavisam neuzkrītošu ierunājis Kendriks Lamārs (Kendrick Lamar), savukārt britu elektroniķa Džeimsa Bleika (James Blake) dekorācijas vispār īsti nav atpazīstamas. Vienīgais, kas spilgti izceļas, ir «Outkast» dalībnieks André 3000.

2. vietā kā jaunums kantri dīvas Dolijas Partones (Dolly Parton) albums «Pure & Simple» (RCA Nashville/Sony), bet 3. - komiķa Rikija Džerveisa (Ricky Gervais) skatuves personāža Deivida Brenta albums «Life On The Road» (LOTR Films).

Dreiks ar «Skatiem» numur 4. Top5 noslēdz regeja leģendas Boba Mārlija izlase «Legend».

Piekto nedēļu pēc kārtas 1. vietā elektroniķi «Major Lazer», kas sadarbībā ar Bīberu un dāņu dziedātāju MØ laiduši klajā dziesmu «Cold Water» (Because Music). Bet DJ Snake kopdarbs ar Bīberu «Let Me Love You» (Interscope/Universal) - numur 2.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu