Kurta Kobeina meitas bijušais vīrs pieprasa 25 000 dolāru mēnesī

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu rokmūziķu Kurta Kobeina un Kortnijas Lovas meitas Frānsisas Bīnas Kobeinas bijušais vīrs pieprasa ikmēneša uzturlīdzekļus 25 000 ASV dolāru (22 450 dolāru) apmērā, vēsta slavenību tenku portāls TMZ.

Kā jau ziņots, 24 gadus vecā Kobeina šī gada martā pieprasīja šķiršanos no vīra Jesajas Silvas pēc mazāk nekā sešiem laulībā pavadītiem mēnešiem.

Vietnes rīcībā nonākuši dokumenti, kuros 31 gadu vecais Silva pieprasa no Kobeinas uzturlīdzekļus, jo viņa pirms kāzām solījusi viņam palīdzēt finansiāli.

Viņš apgalvo, ka pēc precībām aizgāja no darba, jo Kobeina solīja apmaksāt viņa izdevumus, tostarp meitas no iepriekšējām attiecībām skolas maksu un dzīvesvietas izmaksas.

Silva pieprasa arī pusi no ieņēmumiem, ko Kobeina guva laulības laikā.

Dokumentos norādīts, ka Kobeinai piederot nauda un īpašumi apmēram 100 miljonu dolāru (90 miljonu eiro) vērtībā.

Kad Kobeina ierosināja šķiršanos, viņa vēlējās nodrošināt, ka Silvam nav pieejama nauda no viņas tēva atstātā mantojuma, taču piekrita maksāt uzturlīdzekļus, lai gan to apmēru dokumentos nenorādīja.

Silvas prasība liek domāt, ka pāris nav noslēdzis laulības līgumu.

Kobeinas un Silvas attiecības pirms kāzām ilga piecus gadus. Nelielajā kāzu ceremonijā pagājušā gada septembrī bija apmēram 15 viesi, bet to vidū nebija līgavas mātes Lovas.

Frānsisa Bīna Kobeina bija divus gadus veca, kad grandžroka grupas «Nirvana» solists Kurts Kobeins izdarīja pašnāvību. Viņas attiecības ar Lovu bijušas sarežģītas, taču pēdējos gados viņas šķita satuvinājušās. Māte un meita darbojās biogrāfiskajā filmā «Kurt Cobain: Montage of Heck», kā arī Lova sociālajos tīklos atstāja mīlestības pilnas ziņas meitai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu