Nikola Šerzingere pirmo reizi runā par savām attiecībām ar Grigoru Dimitrovu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Amerikāņu dziedātāja Nikola Šerzingere un bulgāru tenisists Grigors Dimitrovs šovasar svin sava romāna pirmo gadadienu. Visu šo laiku pāris centās izbēgt no paparaci fotogrāfiem, fanu uzmanības, un ilgu laiku viņiem tas veiksmīgi izdevās.

Pāris arī saprotot, ka visi ir informēti par viņu attiecībām, nekomentēja savu mīlestību, jo vēlējās visu paturēt tikai sev un attīstīt.

Pirms dažām dienām, sniedzot interviju, Šerzingere atzinusies mīlestībā savam draugam un piemetinājusi, ka ir laimīga, jo nav iespējams nebūt laimīgai, ja līdzās ir tik mīļš, rūpīgs, uzmanīgs vīrietis.

Tāpat dziedātāja atzinusi, ka dzīvo šodienai un bauda visu, ko viņai sniedz attiecības, neplānojot neko uz priekšdienām.

Pirms attiecībām ar Grigoru Šerzingere astoņus gadus bija sportista Luisa Hamiltona draudzene, bet Grigors bija attiecībās ar Krievijas sportisti Mariju Šarapovu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu