Foto: Holivudas zvaigzne Deniss Kveids atrod mīlestību modeles Santas Auziņas veidolā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Kā informē ārzemju preses izdevumi, aktieris Deniss Kveids sešdesmit divu gadu vecumā atkārtoti atradis mīlestību, aktiera sirdī iekritusi trīsdesmit gadus veca modele vārdā Santa Auziņa.

#notredame #basilica #montreal #smile #blueeyes #goodtimes

A photo posted by @santaauzina on

Trīsdesmit gadus vecā skaistule ir modeļu aģentūras «Montage models» modele, kura par savu pašreizējo mājvietu sauc Londonu, bet Auziņas portāla «Facebook» kontā ir norādīts, ka viņas saknes meklējamas Kanādā.

Foto: facebook.com

Latviskais vārds un uzvārds, kā arī vairāki teksti sociālajos tīklos, kuri rakstīti latviešu valodā, liek domāt, ka modelei nav sveša arī Latvija.

Santa savā portāla «Instagram» kontā publiskojusi vairākas pāra fotogrāfijas, kurās aktieri sauc par savu mīlestību un dvēseles radinieku.

Deniss tikai šā gada jūnijā iesniedza pieteikumu šķirt divpadsmit gadus ilgušo laulību, bet nepabeigtais process nekādā veidā netraucē zvaigznei baudīt jaunās sievietes mīlestību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu