Rēzijas bijušais vīrs Liepiņš dzīvo depresijā un trūkumā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Žurnāla vāks

Pazīstamais aktieris un režisors Valdis Liepiņš, kurš Dailes teātrī nostrādāja 22 gadus, jau labu laiku pazudis no sabiedrības acīm. Kā noskaidroja žurnāls «Kas Jauns», aktrises Rēzijas Kalniņas bijušais vīrs šobrīd mitinās tēva dzīvoklī Siguldā un pēc mokošas cīņas ar alkohola atkarību, depresiju zaudējis 20 kilogramus.

Viņš arī ieguvis invalīda statusu. Grupa viņam piešķirta psihisku veselības traucējumu dēļ. Mediķi Liepiņam konstatējuši depresiju.

Žurnāls raksta, ka 50 gadus vecais Liepiņš pagājušogad izšķīries arī no savas trešās sievas Lauras. Pagājušogad mirusi arī viņa māte, un šobrīd Siguldā viņš dzīvo kopā ar tēvu, kurš arī ir invalīds.

«Šobrīd nevaru strādāt, kopš pagājušā gada rudens esmu otrās grupas invalīds. Ir diezgan lielas veselības problēmas, un pamatā ārstējos visu laiku,» atklāts ir Valdis Liepiņš, kurš iztiek tikai no invaliditātes pabalstiem.

Foto: žurnāla vāks

Liepiņš intervijā žurnālam atklāj, ka lietojis antidepresantus, kas sākumā pat palīdzējuši, taču ar laiku, antidepresantus lietojot komplektā ar alkoholu, viņa veselība sašķobījās pavisam nopietni.

Viņš arī atzīst, ka darbs teātrī ir bijusi kļūda.

«Atskatoties uz teātrī pavadītajiem gadiem... Pat nezinu. Man vispār šķiet, ka kopumā esmu stipri izniekojis savu dzīvi, sperdams kāju teātrī,»

viņš rezumē.

Vairāk lasiet žurnāla «Kas Jauns» šīs nedēļas – 23. augusta numurā.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu