Roberts de Niro atvērs viesnīcu Londonā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Holivudas aktieris Roberts de Niro saņēmis atļauju savas trešās viesnīcas izveidei Londonā, vēsta britu laikraksts «The Guardian».

«Oskarotais» aktieris plāno Koventgārdenā atklāt «Wellington» viesnīcu ar 83 istabām. Sešās ēkās izvietotajā viesnīcā būs spa centrs un divi restorāni.

«Londona ir starp aizraujošākajām un kosmpolītiskākajām pilsētām pasaulē,» norāda de Niro. «Wellington» viesnīca respektēs apkārtnes vēsturisko mantojumu, vienlaikus atnesot Ņujorkas viesnīcu labākās tradīcijas uz Londonu.

Tā būs de Niro trešā viesnīca. 2008.gadā viņš atvēra populāro «Greenwich» viesnīcu, kurā notiek Tribekas filmu festivāls.

Pērn viņš Filipīnu galvaspilsētā Manilā atklāja savu otro viesnīcu, taču tā cieta neveiksmi un vietnē «Luxury Travel Intelligence» izpelnījās titulu «2015.gada sliktākā luksusa viesnīca pasaulē».

Viesnīcu biznesā iesaistījušies vairāki pasaulslaveni aktieri, tostarp Klints Īstvuds, Hjū Džekmens un Elizabete Hērlija. 2018.gadā Belizā aktieris Leonardo di Kaprio atklās dabai draudzīgu luksusa viesnīcu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu