Natālijai Portmanei nepatīk sevi redzēt uz kinoekrāniem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu aktrise Natālija Portmane atklājusi, ka filmas režisēšana likusi pašai kritiskāk vērtēt savu tēlojumu.

Aktrisei sevi redzēt uz lielajiem ekrāniem ir «ļoti grūti».

35 gadus vecā aktrise piedzīvoja savu režisores debiju ar filmu «A Tale of Love and Darkness» («Mīlas un tumsas stāsts»), kas ir Izraēlas rakstnieka Amosa Oza autobiogrāfijas ekranizācija, kurā viņa atveido galvenā varoņa mātes lomu. Viņa uzskata, ka pašas snieguma kritiska vērtēšana no režisores krēsla bijusi vērtīga pieredze.

«Man ir grūti [redzēt sevi uz lielā ekrāna]. Taču es uzskatu, ka tas man nāca par labu, jo parasti es savas filmas vispār nevaru skatīties, un, sevi ieraugot, es pilnībā saraujos un aizsedzu acis,» stāsta aktrise.

«Domāju, ka tas ir apmēram tāpat, kad kāds dzird savu balsi automātiskajā atbildētājā vai tamlīdzīgi,» piebilda Portmane.

«Melnā gulbja» zvaigzne stāsta, ka viņai nav gatava nākotnes karjeras plāna, taču Portmane labprāt vēlreiz sēdētu režisores krēslā.

«Man pašlaik nav īpašu plānu, jo es pilnībā koncentrējos uz filmas laišanu klajā, un tagad, kad tas notiks, man ir vairāk laika padomāt par nākotni,» sacīja Portmane.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu