Foto: «Felicita» izpildītājs Al Bano uz prezentāciju ierodas Latvijas zīmola krekliņā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/albano

Pasaules slavenais Itāļu dziedātājs Al Bano, kuru jau gadu desmitiem iemīļojuši mūzikas cienītāji visā pasaulē, vēl bez dziedāšanas veiksmīgi vada vīna zīmolu, kuru izveidoja par godu savam tēvam.

Apmeklējot sava jaunākā vīna prezentāciju Al Bano ieradās Latvijas zīmola «Basque» krekliņā.

Foto: Publiciātes foto

Zīmola īpašniece, lielo izmēru modele Tatjana Mackeviča stāsta, ka krekliņš tika radīts speciāli diženajam māksliniekam pēc īpaša pasūtījuma.

Foto: facebook.com/basque

«Al Bano ģimenes draugi pasūtīja krekliņu, jo apciemojot dziedātāju gribēja tam uzdāvināt oriģinālu dāvanu, kura radīta mūsu valstī. Mākslinieks parasti neitrāli reaģē uz dāvanām, bet kad tika pasniegts krekliņš, viņš pateica - wow,» stāsta Tatjana.

Foto: instagram/albano

Tatjana to negaidīja, kad draudzene atsūtīja Al Bano fotogrāfiju, kurā bija redzams viņas darinātais krekliņš modele un zīmola īpašniece vēlējusies raudāt.

Sakāpinātas emocijas radīja fakts, ka t-krekls tika uzvilkts uz īpašu pasākumu, ne ikdienas vajadzībām.

«Nesen sūtījām arī somiņu, kura, protams, ir roku darbs «Max Mara Group» galvenajai dizainerei, kas arī bija liels pagodinājums. Īpaši patīkami un kalpos kā stimuls ir fakts, ka mūs novērtē Itālijā, kā nekā Itālija ir zīmolu un modes lielvalsts,» nobeidz Tatjana.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu