«Netīrās dejas»: Reiniks pierunā Evelīnu atgriezties; kas ir jaunpienācēja Liene?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovs «Netīrās dejas» turpinās ar jaunām intrigām un dalībnieču plēšanos īstu kaķeņu stilā. Tikmēr puiši mēģina saglabāt vēsu prātu, lai spētu izdarīt pareizo izvēli. Kaislības uzņem apgriezienus, kuras, diemžēl, vairs neturpinās Elīna...

Beidzot Anda izmet tīklus - mēģinājums aizkustināt ar bērnu dienu mīlestību

Beidzot pienākusi Andas kārta doties uz randiņu ar Kimu, un viņi abi izbauda romantisku dienu Cēsīs. Sarunas gaitā Anda atklāj Kimam, ka atceras viņu jau no bērnības, jo izrādās viņi uzauguši vienā pagalmā un mācījušies vienā skolā, turklāt jau tolaik Andai bijušas spēcīgas simpātijas pret pagalma puisi. Kims iztaujā Andu par viņas bijušajām attiecībām – lai arī simpātiskajai meitenei šīs atmiņas nav sirdi sildošas, viņa atklāj savas pārciestās mīlas sāpes.

Kims saprot, ka aiz bravurīgās meitenes ārienes slēpjas trausla dvēsele – viņš ir gatavs turpināt iekarot Andas sirdi.

Reiniks mēģina pierunāt Evelīnu. Evelīne vēlas būt vienīgā un galvenā!

Pagājušajā nedēļā visi piedzīvoja neviltotu šoku par Evelīnas neierašanos uz izbalsošanu. Pēc sniegtā kaislīgā skūpsta Aināram dejas nobeigumā, Evelīna bija devusies mājup, neatvadoties no puiša, ar kuru piedzīvoja kaisles pilnu attiecību gammu.

Tomēr meiteni autobusa pieturā pārtver žūrijas loceklis Lauris Reiniks.

Viņš pierunā meiteni nekur nebraukt nakts melnumā un atved atpakaļ uz Rezidenci Kurzeme. Pārējie dalībnieki jau devušies pie miera, bet Lauris sarunā ar Evelīnu mēģina izprast viņas rīcības motīvus. Daiļava neslēpj, ka aizmukusi,

jo baidās zaudēt, kā arī to, ka vairs nav pārliecināta par Aināra jūtām.

Viņa grib būt uzmanības centrā, bet puiša randiņi ar pārējām meitenēm arī nav nemaz tik nevainīgi. Vai mīlas sāpēs nomocīto Evelīnu izdosies pierunāt palikt? Vai tomēr meitene padosies un atgriezīsies mājās?

Robertsv kūst Elīnas acīs, bet... izbalso viņu.

Pozitīvā gaisotnē Druskininkai viens otru tuvāk mēģina iepazīt Roberts un Elīna. Arī viņa atzīst, ka jautājumi par bijušajiem puišiem ir gana sāpīgi, taču jaunieši viens otram atklājas arvien vairāk. Roberts novērtē Elīnas patiesumu un arī meitene ir sajūsmā par randiņu, kas stiprina viņas pārliecību par turpmāko palikšanu šovā. Tomēr vakarā Robertam ar vienu no meitenēm jāšķiras. Neviena no trim palikušajām meitenēm negrib izstāties no cīņas, taču vienai no viņām diemžēl būs jāraud...

Kas ir jaunpienācēja Liene?

Pārsteigumu meitenēm Siguldā sarūpējis Kims. Pirms deju priekšnesumiem viņš uz skatuves uzaicina noslēpumainu skaistuli, par ko meitenes ir nesaprašanā. Kas viņa ir patiesībā un kādēļ Kims tā rīkojās? Savukārt nākamajā dienā pie Kima meitenēm deju mēģinājumā ierodas Evija Skulte, lai uzmundrinātu viņas un dalītos pieredzē, ko pati ieguvusi šovā «Dejo ar zvaigzni».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu