Džonam Ņūmenam atgriezies smadzeņu audzējs

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

Britu dziedātājs Džons Ņūmens (John Newman), kuram otro reizi konstatēts smadzeņu audzējs, otrdien mierināja fanus, sakot, ka viņu «tas neuztrauc». 26 gadus vecajam dziedātājam, kurš šovasar uzstājās festivālā «Positivus», labdabīgu audzēju pirmo reizi konstatēja 2012.gadā, taču tagad tas esot atgriezies.

«Es par to neuztraucos, manu stāvokli novēro,» intervijā ziņu aģentūrai «Reuters» atklāja Ņūmens.

«Es negribu tikai sēdēt un par to uztraukties. Es gribu, lai cilvēki par tādām lietām ir informēti. Es gribu, lai cilvēki dodas uz smadzeņu audzēju labdarības organizācijām un tur iegūst par to informāciju,» stāstīja dziedātājs.

Ņūmens ieguva slavu ar 2012. gada grāvēju «Feel The Love». Viņš arī pazīstams ar dziesmām «Love Me Again» un «Blame», kurā viņš sadarbojās ar dīdžeju Kelvinu Herisu. Ņūmens sadarbojies ar Herisu vēlreiz arī pie jaunās dziesmas «Ole».

«Par spīti radioterapijai es turpināšu rakstīt mūziku,» atzina Ņūmens. «Taču es neuzstāšos koncertos, jo tas no manis prasa pārāk daudz.»

Kad viņam jautāja, vai viņš sarakstījis kādu dziesmu par savu veselības stāvokli, Ņūmens atzina, ka tāda ir dziesma «Save The Last Dance», ar kuru nedēļas nogalē viņš uzstājās Ungārijas festivālā «Sziget».

«Es jutos labi, izkliedzot savas problēmas,» viņš atzina, piebilstot, ka šī sajūta katru dienu uztur viņam labu garastāvokli.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu