Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Bella Hadida seksīgā kailfoto Francijas «Vogue»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kamēr erotiskais žurnāls «Playboy» jau labu laiku kā atteicies no kailu sieviešu eksponēšanas uz vāka, modes izdevums «Vogue» turpina doties pretējā virzienā. Šomēnes par kārtējo aprunāto eksponātu kļuvis žurnāls «Vogue Paris», kurā 19 gadus vecā amerikāņu modele Bella Hadida pozē gandrīz kaila. Uz vāka gan viņa ir apģērbta un pozē kopā ar citu modeli - Teilori Hilu (Taylor Hill).

Amerikāņu daiļava Bella Hadida, kas ir citas modeles Džidži Hadidas māsa, žurnāla lappusēs redzama erotiskās, melnbaltās fotogrāfijās, ko uzņēmuši fotogrāfi Merts Alass un Markuss Pižo.

Foto: Vogue France

"#Freeingthenipple

«#atbrīvokrūšugalu mūsu Francijas Vogie numuram,» savā «Instagram» raksta Bella. «Paldies, fotogrāfierm, ka esat atvēruši man acis jaunai mākslas formai!»

??#Freeingthenipple for our French Vogue cover with my brothers @mertalas & @macpiggott Thank you for opening my eyes to a new art form I love You! Thank you for the opportunity and experience @emmanuellealt @vogueparis and everyone for your support #LoveYourBody ??

A photo posted by Bella Hadid (@bellahadid) on

«Vogue» oficiālajā «Instagram» profilā Teilore un Bella nodēvētas par savas paaudzes seksīgākajām modelēm.

Arī Bellas māsa pirms kāda laiciņa pozēja minētajiem fotogrāfiem, par ko abu meitu māte Jolanda Fostere bija ļoti lepna. «Īstas sievietes nekad nesalūst un atgriežas spēcīgākas nekā agrāk,» viņa rakstīja.






KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu