Četrdesmit septiņus gadus vecā Dženifera Lopesa gaida bērnu?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Interesantu ziņu savās lapās publiskojuši ārzemju preses pārstāvji apgalvojot, ka aktrise un dziedātāja Dženifera Lopesa ir trešā bērna gaidībās! Šādas baumas presei paziņoja Lopesai tuvu stāvošas personas, apgalvojot, ka zvaigzne ir jau trešajā grūtniecības mēnesī.

Zvaigznes draugi presei pastāstījuši, ka Lopesas mīļotais, divdesmit deviņus gadus vecais Kaspers Smārts, sen vēlējies bērnu un lūdzis savu draudzeni dāvāt viņam iespēju kļūt par tēvu.

Nu piepildoties sapnim abi topošie vecāki ir laimīgi un viņiem ir vienalga piedzims puisītis vai meitenīte, galvenais, lai bērns ir vesels.

Pati Lopesa nav komentējusi baumu patiesību, bet dzirdot jautājumu nav atbildējusi arī noliedzoši, vien pasmaidījusi un devusies savās gaitās.

Lopesai jau ir divi bērni no laulībām ar dziedātāju Marku Antoniju, bērni aug kopā ar Dženiferu un sievietes prombūtnē par tiem rūpējas Kaspers.

Dženifera Lopesa un Kaspers Smārts sāka satikties 2011.gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu