Festivālā «Kubana» Vahtangs Kikabidze. Šovakar - «Garbage»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdienas vakarā Lucavsalas rokfestivālā «Kubana» uz skatuves kāpa īpašs viesis - Gruzijas Tautas mākslinieks, Ukrainas Nopelniem bagātais mākslinieks, PSRS Valsts prēmijas laureāts, Gruzijas Valsts prēmijas laureāts Vahtangs Kikabidze (Вахтанг Кикабидзе, 77). Jau ziņots, ka festivālam ir sena tradīcija - negaidīti aicināt īpašā viesa kārtā kādu no leģendām. Šoreiz tas bija bijušajā PSRS teritorijā iecienītais Kikabidze jeb Mimino. Aplūko foto!

Dziesmas no viņa repertuāra, pazīstamas klausītājiem no pašas bērnības. Klausoties «Vīnogu kauliņu» vai «Čito grito», viņa mierīgā balss, kura aizsniedzas līdz dvēseles dziļumiem, nes sev līdzi kalnu gaisu, sarkanvīna garšu, kristāltīros kalnu upju ūdeņus un brīvības aromātu. Viņš joprojām ir cēls, ar nenovecojošo dvēseli, apveltīts ar milzīgu pašcieņu, kura nav pakļauta laika ietekmei.

Latvijā aktieris un dziedātājs pēdējoreiz bijis 2008. gadā.

Jau ziņots, ka festivālā jau uzstājās grupas «The Subways», «Enter Shikari», «Guano Apes» u.c., bet šovakar «Kubana» noslēgsies ar «Garbege» koncertu, kurā pie mikrofona Lucavsalā stāsies kolorītā rudmate Šērlija Mensone (Shirley Manson).

«Garbage»
«Garbage» Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu