Seksīgie olimpieši: Madara Palameika

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Mūsu Latvijas izlase Olimpiskajās spēlēs Rio nenoliedzami ir viena no simpātiskākajām. Kamēr turam īkšķus, varam ielūkoties, ko mūsu varoņi publicē savos Instagram kontos - kādi viņi ir savā privātajā dzīvē. Šoreiz laiks mūsu vienam no Latvijas lepnumiem, simpātiskajai Madarai Palameikai.

Madara Palameika dzimusi 1987. gada 18. jūnijā Talsos. Viņa ir latviešu vieglatlēte, kas startē šķēpa mešanas sacensībās. Viņas treneris ir tēvs Gints Palameiks. Latvijas rekordiste šķēpa mešanā. Piedalījusies 2012. gada vasaras olimpiskajās spēlēs, vairākas reizes piedalījusies Pasaules un Eiropas čempionātā (augstākā vieta 2014. gada Eiropas čempionātā ieņemtā 4. vieta), 2015. gada Dimanta līgas kopvērtējumā izcīnījusi 3. vietu.

Neaizmirstamākais sasniegums sportā: uzvara Eiropas U-23 čempionātā sasniedzot jaunu personīgo rekordu, kas bija arī Latvijas rekords – 64,51m

Intereses: lasīt, peldēt, iepirkties, sauļoties

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu