Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Nedēļas seksīgums slavenību «Instagram»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instgram

Kas var būt labāks par skaistas, seksīgas sievietes foto? Protams, SLAVENAS skaistas, seksīgas sievietes foto! Sociālie tīkli kļuvuši par nozīmīgu platformu slavenām aktrisēm, modelēm, popzvaigznēm, un katru nedēļu paparaci tiek aiztaupīts darbs, jo sievietes labprāt pašas eksponējas seksīgos bikini un pat bez apģērba vispār. Lūk, karstākie nedēļas slavenību foto no «Instagram» un «Twitter».

Pirmkārt jau jāmin popzvaigzne Britnija Spīrsa, kura pēdējās nedēļās aktivizējusies sociālajos tīklos, lai reklamētu savu jauno, 26. augustā gaidāmo albumu «Glory», kā arī aktuālo singlu «Make Me». 34 gadus vecā dziedātāja Instagram publicējusi sapņaino foto no atpūtas Havaju salās, kurā redzama uz jahtas pie margām no aizmugures un bez krūštura. Dziedātāja tiešām ir daudzas stundas pavadījusi vingrošanas zālē, un vēlas padalīties ar sasniegto rezultātu.

Still dreaming a mile a minute... ?

A photo posted by Britney Spears (@britneyspears) on

Satriecošā brunete Emīlija Rataikovski (Emily Ratajkowski) šajā «Instagram» foto apskatā nav pirmo reizi. Viņas profilam noteikti ir vērts sekot, kaut vai šādu, ikdienišķi seksīgu fotogrāfiju dēļ.

?

A photo posted by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Amerikāņu aktrise Meitlenda Vorda (Maitland Ward), kura pirms diviem gadiem vēl pirms hakeru uzbrukumiem, pati tīmeklī nopludināja savus kailfoto, turpina to darīt arī 2016. gadā. Vērīgākie televīzijas skatītāji Vordu, iespējams, atceras no seriāla «Hameleonu rotaļas», kurā viņa no 1994. līdz 1996. gadam atveidoja Džesiku Foresteri.

Britu realitātes šovu zvaigzne Keitija Praisa (Katie Price) reizi četros mēnešos veic botoksa injekcijas, nosaucot šo skaistumkopšanas procedūru par tikpat ikdienišķu kā iepirkšanos. Nule kā dāma veikusi arī astoto krūšu korekcijas procedūru. Abus milzīgos daiļumus uz brīdi varēja redzēt Praisas Instagram kontā, līdz tie tika izdzēsti.

Foto: Instgram

R&B dziedātāja, aktrise un arī realitātes šova producente Kristina Miliana (Christina Milian) bieži nonāk dažādos seksīgāko un skaistāko sieviešu topos. Ja vēlies uzzināt kāpēc - pieseko viņas «Instagram»!

#HappyHour starts now SOMEWHERE right? Get @VivaDivaWines ordered straight to your doorstep at Wine.com ??

A photo posted by Christina Milian (@christinamilian) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu