Džokers atgriežas uz kino ekrāniem. Vēl iespaidīgāks nekā līdz šim

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau šajā nedēļas nogalē pirmizrādi Latvijas kinoteātros piedzīvojusi dinamiska supervaroņu filma «Pašnāvnieku vienība» («Suicide Squad»). Tajā galvenās lomas atveido tādas Holivudas pirmā lieluma zvaigznes kā Bens Afleks, Vils Smits, Mārgo Robija un Džereds Leto.

Krāšņais fantastikas kino stāsts «Pašnāvnieku vienība» vēsta par īpašu, valdības izveidotu specvienību, kurā tiek apvienoti nežēlīgākie komiksu žanra ļaundari pasaulē. Viņu uzdevumos ietilpst bīstamākās misijas, savukārt specvienības vadītājiem ir izaicinājums savaldīt neprognozējamos cīnītājus.

Par filmas «Pašnāvnieku vienība» zvaigzni tiek uzskatīts aktieris Džereds Leto, kuram sociopāta, masu slepkavas un šizofrēniķa Džokera lomā negaidīti ir izdevies pārspēt par ikoniskiem uzskatītos Hīta Ledžera un Džeka Nikolsona Džokerus. Filmas aizkulišu informācija liecina, ka aktieris tik ļoti iejusties nežēlīgā manipulatora tēlā, ka pamatīgi biedējis savus kolēģus.

Kara Delevinja (Cara Delevingne) supervaroņu filmas «Suicide Squad» («Pašnāvnieku vienība») pirmizrādē
Kara Delevinja (Cara Delevingne) supervaroņu filmas «Suicide Squad» («Pašnāvnieku vienība») pirmizrādē Foto: REUTERS/Scanpix

Pats aktieris atzinis, ka Džokera tēls ir viena no viņa mīļākajām lomām karjerā. «Kad man piedāvāja filmēties «Pašnāvnieku vienībā», uzreiz bija skaidrs, ka to uzņemšos. Ļoti respektēju Ledžera un Nikolsona paveikto Džokera tēlā izveidē, taču biju saviļņots, ka man būs iespēja kinoskatītājiem atklāt šajā biedējošajā tēlā jaunas, vēl neredzētas nianses. Lai nonāktu līdz tam, ko redzat uz ekrāniem, ļoti daudz interesējos par vardarbību, tās dažādajām izpausmēm,» atklāj Džereds Leto.

Kino kritiķi uzsver, ka dinamiskais kino stāsts «Pašnāvnieku vienība» pārsteidz ne tikai ar lielisku aktieru ansambli, bet arī ar stilīgām un izteiksmīgām cīņas epizodēm, kas īpaši saistošas šķiet tieši 3D formātā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu