Sākas starptautiskais mūzikas festivāls «Laba daba»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien Latvijas Universitātes atpūtas kompleksā «Ratnieki» Līgatnes pagastā sākas starptautiskais mūzikas festivāls «Laba daba», informē festivāla rīkotāju pārstāvis Edgars Āboliņš. Festivāla programma būs baudāma līdz 7. augustam, un tā laikā uz sešām skatuvēm uzstāsies vairāk nekā 80 mūzikas apvienības un dīdžeji.

Festivālā piedalīsies tādas pašmāju mūzikas grupas kā «Zāle», «Rūsa», «Tehnikums», «Tesa», projekts «Pilsētas skaņas», «Rīta stienis», «Stūrī zēvele», «Laika suns», leģendārais kolektīvs «Dzidriņas megasistēma», «Oranžās brīvdienas», «Dārdi», «Nē», «Howling Owl», «Tur un tur» un «Manta».

Tāpat festivālā ar muzikāliem priekšnesumiem klausītājus priecēs «Riga Metro», «Rīga Reggae», «Dj Krankenwagen», «Pupociklu vasara», «Jauno Jāņu orķestris», «Kasetes», «Satellites LV», «Kaktu balles muzikanti», «Austrumkalns», Nils Īle ar «Afro Ambient», dziesminieks Haralds Sīmanis un «Zig Zag», kuri drīzumā laidīs klajā savu jauno albumu.

Vienu no retajiem šā gada koncertiem festivālā sniegs arī Kristapa Krēsliņa grupa «Mācītājs on Acid», kas Latvijā viesosies tikai pāris nedēļas. Kā vēl viens īpašs notikums izceļams dueta «Čipsis un Dullais» koncerts kopā ar mūziķi Alisi Josti.

Arī šogad papildus Latvijas mūziķu koncertiem festivāls piedāvās plašu ārvalstu mūziķu klāstu - festivālā viesosies elektroniskā «indie» grupa «Lust for Youth» no Dānijas, «Superbesse» no Baltkrievijas, «Spichki» no Lietuvas, «St.Cheatersburg» un «Kali Briis Band» no Igaunijas, «Spiritual Seasons» no Ukrainas, pankroka grandi «T.S.O.L.» no ASV, elektroniskās mūzikas projekts «Shtuby» no Izraēlas un Krievijas uzlecošā mūziķe Kedra.

Muzikālo programmu papildinās vācu grupas «Die Krupps» uzstāšanās. Grupa Latvijā ieradīsies taisnā ceļā no Vācijas lielākā smagās mūzikas festivāla «Wacken».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu