Aktrise Lindsija Loena jau atkal brīvas sievietes statusā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/lindsay lohan

Amerikāņu aktrise Lindsija Loeana atsaukusi saderināšanos ar krievu uzņēmēju Igoru Tarabasovu, pārim tuvu stāvoši avoti apstiprinājuši portālam «PageSix».

Otrdien, 26.jūlijā Igors Tarabasovs izvācās no Lindsijas Loenas dzīvokļa Londonā. «Viņi attiecībās paņēmuši pauzi, viņa negribēja, lai viņš ierodas viņas dzīvoklī, taču viņš iegāja un paņēma visas savas mantas,» atklājis avots.

Tarabasova ģimene esot konservatīva. Viņi uzskata, ka Loenas publiskā «uzbrukšana» draugam sociālajos tīklos neesot pieņemama.

«Pēc tad, kad viņa pārvācās uz Londonu un satika Igoru, Lindsija jutās tā, it kā beidzot būtu tikusi prom no jaunības dienu haosa. Viņa bija patiešām gatava veidot ģimeni,» sacījis avots.

Loena šobrīd devusies atpūsties uz Itāliju. Sociālajos tīklos viņa vēsta, ka pieļāva kļūdu, publiski apspriežot savu privāto dzīvi. «Mēs visi pieļaujam kļūdas. Diemžēl manējās vienmēr bijušas publiskas,» raksta aktrise.

Atgādinām, ka Loena pirms vairākām dienām sociālajos tīklos publiski «uzbruka» savam līgavainim Igoram Tarabasovam, jo viņš tobrīd atradies naktsklubā ar citu sievieti.

«23 gadu vecumā es laikam biju tāda pati. Viss mainās 26/27 gadu vecumā. Paldies, ka neatnāci šovakar mājās. Slava izmaina cilvēkus,» sociālajā vietnē «Instagram», publicējot attēlu ar Tarabasovu, vēstīja Loena.

Loena apstiprināja, ka ir saderinājusies ar Tarabasovu, bet dāmu, ar kuru viņš pavadīja vakaru naktsklubā nodēvēja par vieglas uzvedības sievieti.

Vēlāk sociālajos tīklos Lindsija publicēja savu attēlu no filmas «Labor Pains» (Tikpat kā stāvoklī), kurā redzama ar grūtniecības vēderu. Pēc šī attēla publicēšanas vairāki fani nopratuši, ka Loena ir mazuļa gaidībās. Aktrise šīs ziņas oficiāli apstiprinājusi nav.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu