Gobziņam ar mājvietas atjaunošanu palīdz arī vietējie; notikušo sauc par «plastmasgrēku»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Mūziķim Robertam Gobziņam, kurš kādu laiku spiest mitināties teltī pie savas mājas neliela ugunsgrēka dēļ, ar mājvietas atjaunošanu palīdz dažādi cilvēki, arī vietēji. Pats mākslinieks notikušo dēvē par «plastmasgrēku», jo iedzīvi visvairāk sabojāja nevis liesmas, bet dūmi, kas radās, degot plastmasai.

Viņš paskaidroja, ka kopš palīdzības lūgšanas, palīdzēt pieteikušies visai daudz cilvēku, palīdz arī vietējie, viņu vidū ir arī amatnieki, kuri var līdzēt mitekļa atjaunošanā. Gobziņš arī prognozēja, ka ar mājokļa atjaunošanu viss notiks raiti.

Tajā pašā brīdī gan nepieciešams laiks, lai atgūtu veselību, problēmas ar gūžu turpinās, taču, lai atgūtu veselību, nepieciešams laiks un nauda.

Viņš gan norādīja, ka trešdienas pasākums «Hāgenskalna komūnā» nav nekas negaidīts. Viņš regulāri šeit uzstājas. Gobziņš gan norādīja, ka pasākumiem nekādas programmas nav, reizēm tiek arī uzdziedāts, reizēm tiek atskaņota viņa radītie skaņdarbi.

Runājot par ugunsgrēka iemesliem, Gobziņš atklāja, ka steidzoties bija atstājis degošu sveci, kuras liesmas aizdedzināja plastmasu. Dūmi izplatījās pa visu mājokli, bojājot iedzīvi.

Jau ziņots, ka mūziķis Gobziņš lūdz palīdzību pēc veselības problēmām un ugunsgrēka dzīvoklī, liecina mūziķa ieraksts sociālajā tīklā «Facebook».

«Man ir strauja veselības pasliktināšanās un dzīvoklī noticis ugunsgrēks. Lūdzu palīdzību!» rakstījis Gobziņš. Savukārt mūziķa paziņa, kafejnīcas «Ļeņingrad» īpašnieks Sergejs Bižāns atklāja, ka Gobziņam nākas dzīvot teltī.

TV3 ziņas vēstīja, ka ugunsnelaimi izraisīja pie svētbildes atstāta svece.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu