Gobziņa mājvietā palēnām tiek veikts remonts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mūziķa Roberta Gobziņa mājā, kurš ugunsgrēka dēļ teju palicis bez pajumtes, pamazām notiek remonts. Pašu mūziķi TVNET gan neizdevās satikt, miteklī rosījās vien strādnieks, novēroja TVNET.

Samērā klusā pagalmā, kuru no ielas nodala žogs, bet tajā aug vairāki koki, uzceltas divas teltis, kā arī nojume, kurā saliktas dažādas mantas. Vienā no teltīm saliktas dažādas grāmatas.

Pirmā stāva dzīvoklī rosās kāds celtnieks, kurš gan nemāk teikt, kur atrodas, un kad būs uz vietas dzīvokļa iemītnieks.

Mājas pagalmā bija iegriezies arī kāds vīrietis, kurš, kā tika noskaidrots, ir sens Gobziņa draugs, neesot gan diži daudz kontaktējies pēdējā laikā ar mūziķi, taču, uzzinot, ka viņam nepieciešama palīdzība, nolēmis apciemot viņu un uzzināt, kāda palīdzība viņam ir nepieciešama.

Gobziņš mājā, kura atrodas Nometņu ielā, dzīvojot jau sen, viņa draugs norādīja, ka trešajā paaudzē.

Trešdienas vakarā kafejnīcā «Hāgenskalna Komūna», Nometņu iela 49, norisināsies tikšanās ar mūziķi.

Pasākums paredzēts plkst.20.

Ziņots, ka mūziķis Gobziņš lūdz palīdzību pēc veselības problēmām un ugunsgrēka dzīvoklī, liecina mūziķa ieraksts sociālajā tīklā «Facebook».

«Man ir strauja veselības pasliktināšanās un dzīvoklī noticis ugunsgrēks. Lūdzu palīdzību!» rakstījis Gobziņš. Savukārt mūziķa paziņa, kafejnīcas «Ļeņingrad» īpašnieks Sergejs Bižāns atklāja, ka Gobziņam nākas dzīvot teltī.

TV3 ziņas vēstīja, ka ugunsnelaimi izraisīja pie svētbildes atstāta svece.

Kafejnīcā «Hāgenskalna Komūna», Nometņu iela 49, trešdien norisināsies tikšanās ar mūziķi Robertu Gobziņu. Pasākums paredzēts plkst.20.

Mūziķi finansiāli var atbalstīt, pārskaitot naudu uz Gobziņa norēķina kontu «Swedbank» - konta numurs ir LV81HABA0551009390875.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu