Pavāršovs «La Dolce Vita. Ar Roberto» atgriežas!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: tv24.lv

Pirmdiena, 25. jūlijā, RīgaTV 24 tiešraidē pēc vasaras pārtraukuma atgriežas atraktīvais pavāršovs, itāļu šovmeņa, Roberto Meloni vadībā - «La Dolce Vita. Ar Roberto»!

Pašā vasaras viducī Roberto un viņa uzticamā palīdze tante Džovanna trīs nedēļas baudīja atvaļinājumu un vienlaikus ķērās pie virtuves labiekārtošanas darbiem. Šajā laikā RīgaTV 24 skatītājiem bija iespēja pie televizoru ekrāniem laiku vadīt kopā ar tautā mīlētiem mūziķiem, aktieriem un cittautiešiem – aizraujošām personībām, kuras jau viesojušās Roberto Meloni populārajā kulinārijas raidījumā.

Pēc nelielās atelpas «La Dolce Vita. Ar Roberto» atgriežas TV tiešraidē un, kā vienmēr, būs skatāms pulksten 12 un atkārtojumā pulksten 18 un 23.30! RīgaTV 24 skatītājus gaida ne vien skatam tīkama, labiekārtota virtuve, bet, tāpat kā iepriekš – arī interesanti viesi un jaunas receptes! Varam pačukstēt, ka tuvākajos raidījumos ciemos gaidām populāro latviešu basketbolistu Kasparu Kambalu, kurš vien uz neilgu laiku iegriezies Latvijā, kā arī raidījuma «Degpunktā» apburošo vadītāju Ievu Branti un virtuozo vijolnieku Raimondu Ozolu!

Tiekamies pie RīgaTV 24 ekrāniem katru darba dienu pulksten 12 un 18 vakarā,kā arī skatieties raidījumuinterneta platformā Play24.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu