Ar velobraucienu sāks Baldones novada svētkus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

30.jūlijā plkst.10 ar startu pie sporta kompleksa sāksies velobrauciens «Baldones novada četras debespuses», kas ieskandinās Baldones novada svētkus, uzzinājām novada pašvaldībā.

Pasākumi turpināsies ar aktivitātēm 31.jūlijā pie dīķiem «Karūsas», bet 2.augustā sporta kompleksā notiks «Paaudžu diena» ar iespēju parūpēties par savu veselību, nosakot asinsspiedienu vai cukura līmeni asinīs, un citām aktivitātēm. Tāpat 2.augustā plkst.15 pie kultūras centra būs skatāmi fizikas un ķīmijas eksperimenti, bet plkst.19 centrā notiks improvizācijas teātra «Improvide» improvizācijas šovs.

3.augustā plkst.20 pie Baltās pils notiks strūklakas atklāšana un absolventu koncerts, bet 4.augustā notiks koncerti Mercendarbes parkā, kur plkst.19 uzstāsies Ilona Bagele un grupa «Undertango», kā arī Tirgus laukumā, kur plkst.22 plānots koncerts «Tirgus danči».

Svētku garšīgākā diena būs 5.augusts, kad līdz ar jātnieku kluba «Telfas» treniņa sacensībām Mercendarbē notiks pasākums «Baldones garša», kas būs veltīts sieram. No plkst.18 - tirdziņš, degustācijas, radošās darbnīcas, koncerts. Savukārt plkst.19 turpat notiks neatkarīgās kultūras festivāls «Logi», bet plkst.20 - kūku un virtuļu ātrēšanas sacensības.

Bet 6.augusts svētkos iecerēts kā «Dižā diena», kad pie sporta kompleksa no rīta notiks sporta svētki, amatnieku tirgus, bet plkst.19 estrādē - grupas «Baltie lāči» koncerts un balle, bet plkst.23 - svētku salūts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu