Foto: Igaunijas prezidents «Positivus» festivāla trešajā dienā dala autogrāfus

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Ne tikai otro festivāla «Positivus» dienu apmeklēja Igaunijas prezidents Tomass Hendriks Ilvess ar kundzi Ievu, bet arī trešajā festivāla dienā pāris bija redzams festivāla VIP zonā. Prezidents labprāt sniedza intervijas un neatteica festivāla apmeklētājiem iespēju kopā nofotografēties un labprāt sniedza arī autogrāfus.

Tomass Hendriks Ilvess ir liels mūzikas fans, tāpēc nav pārsteigums, ka šāda muzikāla personība atrodas «Positivus» festivālā.

Ilvess sniedza intervijas ikvienam žurnālistam, kurš to vēlējās, kā arī saņemot jautājumu no faniem par kopīgām fotogrāfijām vai autogrāfiem devās ārā no VIP zonas un sniedza festivāla apmeklētājiem gaidīto.

Arī trešajā festivāla dienā prezidentu pavadīja viņa kundze Ieva, kura salīdzinot ar otro festivāla dienu bija pat vēl labākā garastāvoklī un izrādīja vairāk enerģijas. Sievietes dzīvesspars, enerģija nekādā veidā neparāda, ka drīzumā viņa kļūs par māmiņu.

Dīvainā kārtā festivāla apmeklētāji neizrādīja interesi par citu sabiedrībā zināmu personu autogrāfu iegūšanu, uzmanība tika veltīts Igaunijas prezidentam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu