Terorakta laikā Nicā atradās Rianna un «Fifty Shades of Grey» filmēšanas grupa

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Barbadosiešu dziedātāja Rianna (Rihanna), kā arī populārās filmas «Greja 50 nokrāsas» (Fifty Shades of Grey) filmēšanas grupa terorakta laikā atradās Francijas pilsētā Nicā, vēsta ārvalstu mediji.

Vēl ceturtdienas, 14.jūlija vakarā dziedātāja Rianna savas koncerttūres «Anti World Tour» ietvaros uzstājusies Milānā. Pēc koncerta viņa devusies uz Francijas pilsētu Nicu, kur ielidojusi tās pašas dienas vakarā.

Riannas pārstāvjis portālam «Just Jared» apstiprinājis, ka 28 gadus vecā dziedātāja notikuma brīdī atradās pilsētā.

Pārstāvis atklāja, ka ar dziedātāju viss ir kārtībā un viņa ir drošībā.

Piektdien, 15.jūlija vakarā Nicā bija ieplānots dziedātājas Riannas koncerts, taču pilsētas mērs Kristiāns Estrozī ir paziņojis, ka koncerts ir atcelts. Tāpat atcelts arī piektdien paredzētais pilsētas džeza festivāls.

Tāpat terorakta laikā Francijas pilsētā Nicā atradās arī filmas «Fifty Shades of Grey» (Greja 50 nokrāsas) filmēšanas grupa.

Kinolentes galvenie varoņi Dakota Džonsone (Dakota Johnson) un Džeimijs Dornans (Jamie Dornan) pilsētā filmēja romantisku ainu uz laivas.

Filmas producente Dana Brunetī (Dana Brunetti) sociālajos tīklos ir apstiprinājusi, ka filmēšanas grupa ir drošībā un nekas slikts nav noticis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu