Dīdžejs Kalvins Hariss pavadījis nakti kopā ar dziedātāju Nikolu Šerzingeri

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Pēc šķiršanās no dziedātājas Teilores Sviftas dīdžejs Kalvins Hariss mēģina dažādos veidos tikt pāri skumjajam momentam un sācis baudīt nakts dzīvi. Mākslinieks devies izklaidēties uz klubu kopā ar dziedātāju Nikolu Šerzingeri un kā runā kluba apmeklētāji, izejot ārā no kluba, rīta gaismā, pāris apskāvušies.

Vēl maijā Nikola baudīja romantiskas attiecības sava mīļotā tenisista Grigora Dimitroviču sabiedrībā, bet jau jūlija sākumā parādījās baumas, ka pāris ir pašķīrušies.

Nu seksīgas dziedātājas nakts uzdzīve Harisa apskāvienos tikai apstiprina šķiršanās faktu.

Gan Nikolas, gan Kalvina fani vēlētos, lai dziedātāja un dīdžejs izveidotu romantiskas attiecības, bet slavenības komentējot kopā pavadīto laiku uzsvēruši, ka ir ļoti labi draugi un palīdz viens otram grūtā brīdī.

Došanās prom no kluba vienā automašīnā liecinot tikai par Harisa džentlmeņa īpašībām, jo viņš pieteicies draudzeni aizvest mājās neļaujot viņai izmantot takša pakalpojumus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu