Siguldas pildrupu estrādē «James»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šovakar visi ceļi ved uz Siguldu, kur Sunset festivāla ietvaros uzstāsies britu alternatīvā roka grupa «James». Apvienība viesojusies Latvijā jau vairākkārt, tai netrūkst aktīvu atbalstītāju, turklāt katra tikšanās ļāvusi palūkoties uz šo apvienību no cita skatu punkta. Šoreiz «James» uzstāsies nule kā iznākušā albuma «Girl At The End Of The World» atbalsta tūres ietvaros.

Par tā kvalitāti liecina gan atzinīgi kritiķu atzinumi, gan pārdošanas rādītāji – pirmajā nedēļā albumam gandrīz izdevās gāzt no troņa Adeles «25».

Mākslinieki ieradās Siguldā jau vakar pēcpusdienā, kur sniedza interviju arī Latvijas Televīzijai.

Foto: Publicitātes foto

Šī vakara laika plāns:

18.00 Ieeja pils parkā

18.30 Ieeja estrādes teritorijā

19.30 Neon Saturdays

20.30 Zig Zag

22.00 James

19.30 – 1.00 Artis Dvarionas uz SWH skatuves pils parkā

Tāpat kā svētdien, pirmajā festivāla dienā, kad uzstājās Demiens Raiss, arī šodien Siguldas pils parkā būs iespēja spēlēt spēles festivāla «Playground» teltī un «Hookah Nation» sagatavotajā spēļu laukumā. Kā arī bez maksas pasmieties par savu karikatūru, kuru uzzīmēs Dzintars Melnis.

Festivāla apmeklētājus turpinās smīdināt un pārsteigt arī radošā apvienība «Spiediens» un par muzikālo noformējumu pils parkā jau no 19.30 rūpēsies Artis Dvarionas.

Biļetes uz «Sunset festival» otro dienu un tai skaitā «James» koncertu vēl pieejamas www.bilesuserviss.lv un visās «Biļešu serviss» tirdzniecības vietās.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu