Zināms Riču ģimenes dalībnieka Kaspara Sunīša pāragrās nāves iemesls

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

28. jūnijā negaidīti mira grupas «Riču ģimene» dalībnieks Kaspars Sunītis. Dziedātājam bija tikai 29 gadi, šāds notikums bija negaidīts trieciens ne tikai faniem, bet arī viņa ģimenei.

Sunīša brālēns Kaspars Pudniks izdevumam «Privātā Dzīve» atklājis, ka Kasparam bijusi iedzimta sirdskaite, par kuru viņš nezināja. Nāve esot bijusi tikai laika jautājums - šādu rezultātu varēja izraisīt stress un liela slodze.

27. jūnijā Kaspars Sunītis ar ģimeni apglabāja vectēvu. Brālēns pastāstījis, ka mūziķis ļoti pārdzīvojis, kā arī saskāries ar stresu, jo vectēvs nomira Īrijā un apglabāšanai bija vajadzīgi papildu finansiālie līdzekļi.

Uz bērēm bija sabraukuši daudz radu, māja esot bijusi pilna, tāpēc Sunītis devies nakti pārlaist pie onkuļa. Nākamajā dienā radinieks devies uz darbu, bet, kad ap diviem dienā atgriezies, pamanījis, ka durvis joprojām ir ciet. Pēcāk tās tika uzlauztas, bet Kaspars atrasts miris.

Arī viņa tēvs mira jauns - 32 gadu vecumā. «Kaspars savā ziņā ir traģiski atkārtojis sava tēva likteni,» sacīja brālēns.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu