Dziedātāja Riana pasūtījusi pārsalušiem faniem picas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dziedātāja Riana devās uz Angliju, lai Mančestrā sniegtu faniem koncertu, un, kā jau ierasts, Anglijas laika apstākļi nav paredzami. Māksliniece pāris stundas pirms koncerta redzēja, kā viņas fani pulcējas, lai ieņemtu labākās vietas tuvāk skatuvei, un pat lietus netraucēja tiem stāvēt un gaidīt, ne meklēt patvērumu. Zvaigzne vēlējās saviem uzticamākajiem faniem izdarīt ko labu un pasūtīja tiem picas.

Riana faniem nosūtīja divdesmit picas, kā arī visus koncerta vietā atrodamos dvieļus, lai viņi varētu noslaucīties un justies mazliet labāk, kā nekā rindā pavadīta visa diena un fani izjūt gan izsalkumu, gan aukstumu slapjā apģērba dēļ.

Tā kā picu kastes zvaigzne bija parakstījusi, tās netika izmestas, bet attapīgākie fani tās paņēma sev līdzi kā suvenīrus.

Fani nespējuši noticēt mākslinieces labsirdībai un labo žestu uztvēruši kā Rianas atvainošanos par laika apstākļiem.

Koncerts notika albuma «Anti» ietvaros. 2015.gadā tieši šis albums pārspēja ikvienu muzikālā ieraksta rekordu, tas tika pārdots 1000000 kopijās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu