Ogrē notiks jauns kantri mūzikas festivāls «Country Island»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Šogad Ogrē, Ogres salā, 8. un 9. jūlijā norisināsies jauns kantri mūzikas festivāls «Country Island», kura idejas autors ir kantri mūzikas pazinējs un Bauskas kantri mūzikas festivāla izveidotājs Uldis Ozoliņš. Festivālā skanēs ne tikai pašmāju un ārvalstu mūzika, bet notiks arī dažādas atrakcijas un aktivitātes visai ģimenei. Biļetes jau ir pieejamas iepriekšpārdošanā Biļešu Paradīzes kasēs.

«Country Island» festivālā uzstāsies tādas grupas un mākslinieki kā «Real American Country Revival» (Čehija), Džonija Hārmsa (Joni Harms, ASV), Olivia Harms (ASV), «Old Johnny's Crew» (Vācija) un «Kukurūza / Country Hell» (Krievija).

Latviju festivālā pārstāvēs «Klaidonis», «Sestā jūdze», «Tequila Band», «The Swamp Shakers», «Flames &The Rolltones» un «Keksi». Īpaši jāatzīmē amerikāņu dziedātāja Džonija Hārmsa. Viņa ir vairākkārtēja Nacionālās «Western Awards» balvu ieguvēja un divas reizes bijusi «Entertaiment Of The Year» - gada labākā mākslinieka statusā.

Līdztekus muzikālām aktivitātēm liela loma būs atvēlēta dažādām izklaidēm un sportam.

Šogad, pēc 17 gadu darba ar festivālu «Country Bauska», tā idejas autors un organizētājs Uldis Ozoliņš ir pārtraucis darbu pie Bauskas projektiem, lai pieņemtu jaunu izaicinājumu un izveidotu lielāko kantri mūzikas festivālu Baltijā.

««Country Island» es redzu kā sākumu jaunā stila festivālam Latvijā «americana». Šādi festivāli ir ļoti populāri visā Eiropā, īpaši Skandināvijā un britu salās. Tajos pārstāvēti dažādi amerikāņu mūzikas stili, ne tikai country & western ar izvērstu kultūras un izklaides programmu, bet arī sporta aktivitātes. Nākotnē es redzu programmu paplašinātu ar blūzroku un kantri roku, kas notiks paralēli uz vairākām skatuvēm. Man tas ir jauns izaicinājums, kaut gan šādu projektu biju jau iecerējis sen,» stāsta Uldis Ozoliņš.

www.countrymusiclatvia.com

Kā norises vieta ir izvēlēta Ogre šīs pilsētas atrašanās vietas un attīstītās infrastruktūras dēļ. Festivāls notiks Ogres salā, kas ir plaša un gleznaina teritorija starp Daugavu un Ogres Vecupi, kas ļaus netraucēti izvērst plašu aktivitāšu programmu paralēli muzikālajam saturam. Kā ierasts, festivāls noritēs divas dienas, tāpēc būs pieejama plaša telšu pilsētiņa, auto stāvvieta, ēdināšanas zona. Īpaši tiks padomāts par mazākajiem pasākuma apmeklētājiem, kuriem būs izveidots bērnu atrakciju laukums. Plašā teritorija ļaus baudīt tādas aktivitātes kā izjādes ar zirgiem, sporta un izklaides atrakcijas, kā arī tikšanās ar festivāla mūziķiem. Festivāla laikā darbosies arī amatnieku un mājražotāju tirdziņš.

Festivālā gaidāmi interesanti un inovatīvi pārsteigumi, kurus rīkotāji pagaidām tur noslēpumā. Tie tiks atklāti pamazām, tāpēc rīkotāji aicina sekot līdzi informācijai festivāla mājaslapā, kā arī festivāla profilos sociālajos tīklos.

Biļetes pieejamas Biļešu Paradīzes kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv. Ieeja festivāla dienā pieaugušajiem EUR 10.00, bērniem no 12 līdz 16 g. EUR 7.00. Bērniem līdz 12 g.v. ieeja par brīvu tikai vecāku pavadībā. Ieeja bez maksas arī I un II grupas invalīdiem. Iepriekšpārdošanā tikai 2 dienu biļetes EUR 18.00.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu