Keitai Midltonei izteikta pateicība par «prinča Džordža efekta» radīšanu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Hercogiene Keita Midltone ne tikai sev, bet arī princim Džordžam radījusi modes ikonas statusu. Midltone beidzot saņēmusi pateicības vārdus no mazu puisēnu mammām par lielisko prinča Džordža stilu.

Hercogiene Keita Midltone ne tikai sev, bet arī princim Džordžam radījusi modes ikonas statusu. Pateicības vārdus saistībā ar savu stilu, pozitīvus vārdus par citu sieviešu stila ietekmēšanu Keita saņem ikvienā pasākumā, kuru apmeklē.

Midltone beidzot saņēmusi pateicības vārdus no mazu puisēnu mammām par lielisko prinča Džordža stilu.

Vairāki apģērbu zīmoli ir pateicīgi Midltonei par dēla stila izveidi, jo citu puisēnu mammas vēlas tieši tādu pašu apģērbu saviem dēliem un tas palīdz apģērbu ražotājiem saprast, kas ir modē bērniem.

Tas tikai parāda, ka princis Džordžs jau agrā vecumā spēj ietekmēt ļaužu masas, pirms nedēļas šarmantais princis publikā parādījās ar «Crocs» bērnu apaviem kājās, pēc šāda soļa apavu pārdošanas apjoms interneta veikalos palielinājās par 1500 procentiem.

Portāla «Amazon» pārdošanas daļas vadītājs paziņoja, ka Džordžs kārtējo reizi pierādījis, ka vecumam nav nozīmes, lai kļūtu par modes ikonu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu