Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Nedēļas seksīgums slavenību «Instagram» (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @laisribeiro

Kas var būt labāks par skaistas, seksīgas sievietes foto? Protams, SLAVENAS skaistas, seksīgas sievietes foto! Sociālie tīkli kļuvuši par nozīmīgu platformu slavenām aktrisēm, modelēm, popzvaigznēm, un katru nedēļu paparaci tiek aiztaupīts darbs, jo sievietes labprāt pašas eksponējas seksīgos bikini un pat bez apģērba vispār. Lūk, karstākie nedēļas slavenību foto no «Instagram» un «Twitter».

Anastasija Ešlija (Anastasia Ashley) ir profesionāla sērfere ar veiksmīgu modeles karjeru. Sportu ar modeles darbu viņa apvieno joprojām. Viņa labprāt augumu izrāda saviem «Instagram» sekotājiem. Profilam @anastasiaashley «Instagram» kontam ir vairāk nekā miljons sekotāju. Lūk, viens no foto, kur Ešlija gozējas saulītē kopā ar kādu draudzeni.

Foto: @anastasiaashley

TV šovu zvaigznei Kailijai Dženerei (Kylie Jenner) «Instagram» seko vairāk nekā 60 miljoni sekotāju. Kāpēc? Varbūt iemesls ir šādas fotogrāfijas.

Foto: @kyliejenner

@kyliecosmetics are you guys ready for MAJESTY? 6/16

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

Nesen Rīgā vaigā skatītā popmūzikas dīva daudzus savus «Instagram» sekotājus pagājušonedēļ pārsteidza ar fotogrāfiju sēriju, kurā redzama seksīgā melnā apakšveļā. «Hmmm, ko lai velku mugurā,» viņa ierakstījusi komentārā pie pirmās bildes, gatavodamās koncertam Lasvegasā. Varbūt neko?

Foto: no sociālajiem tīkliem

Brazīlietes Laisas Ribeiro ceļš uz modeļu pasauli ir bijis neparasts. No pašpuikas (sieviete bija publicējusi savas bērnības fotogrāfijas) viņa kļuvusi par vienu no pieprasītākajām modelēm un 2015. gadā izvēlēta par jauno «Victoria’s Secret» eņģeli. Ir vērts sekot daiļavai sociālajos tīklos.

Foto: @laisribeiro

Slavenā apakšveļas zīmola «Victoria's Secret» eņģelis - modele Džozefīne Skraivere (Josephine Skriver) savā «Instagram» publicējusi pikantu kailfoto.

@portermagazine by @emstempest

A photo posted by Josephine Skriver (@josephineskriver) on

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu