Vai Latvija var? Modes blogerei no Latvijas sadarbība ar pasaules līmeņa zīmolu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Modes un dzīvesstila bloga Marble Avenues autore Līga Zemture savu blogu atklāja tikai šā gada janvārī. Necerēti īsā laikā blogam ir izdevies iegūt starptautisku atzinību. Blogā Līga dalās ar iegūto pieredzi, strādājot modes jomā, kā arī atklājot ko vairāk par sevi.

«Neskatoties uz to, ka portālā «Instagram» (@ligazemture) man ir 11 000 un portālā «Facebook» (MarbleAvenues) 31 000 sekotāju, mazliet vairāk nekā pirms mēneša saņēmu e-pastu - mani uzrunāja pasaules slavenais zīmols «Christian Louboutin». Biju patīkami pārsteigta! Zīmols, kuram portālā «Instagram» ir 7,8 miljoni sekotāju, izvēlējušies meiteni no Latvijas. Man tas bija liels pagodinājums! «Christian Louboutin» ar savu sarkano kurpju zoli ir atpazīstams visā pasaulē,» tā Līga.

Foto: Publiciātes foto

Zīmols modes blogeri no Latvijas uzaicināja uz pasākumu Ņujorkā, un tā sākās viņu sadarbība.

«Nesen «Christian Louboutin» savā Instagram kontā (@louboutinworld) pārpublicēja mūsu sadarbībā tapušo bildi, kas man ļoti ir palīdzējis. Pašlaik strādāju pie kopīgi veidotā bloga ieraksta, kas tapis Londonā,» tā par sadarbību stāsta Līga.

Pēc Līgas Zemtures domām, Latvija var savu vārdu nest pasaulē ne tikai ar veiksmīgiem, populāru nozaru pārstāvjiem, bet arī ar šādu mazāk zināmu jomu, kā blogošana.

Foto: Publiciātes foto

Viennozīmīgi svarīgs ir apkārtējo atbalsts - te gan latvieši ir bieži pierādījuši, ka, darot kādu lietu visiem kopā, mēs varam sasniegt ļoti daudz. Maza tautiņa, bet mēs varam visu, jo, kad esam vienoti, esam visspēcīgākā tauta pasaulē!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu