Foto: Agnese Rakovska iegūst bakalaura grādu Rīgas Stradiņa universitātē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

20.jūnijs ir nozīmīgs datums grupas «Triānas parks» solistei Agnesei Rakovskai, jo tieši šajā dienā pēc četrus gadus ilgām mācībām viņa ieguva bakalaura grādu audiologopēdijā.

Foto: Facebook

Dziedātāja, grupas «Triānas parks» soliste Agnese Rakovska vēl bez uzstāšanās, dziesmu ierakstiem, saviesīgu pasākumu apmeklēšanas, jauniešu izglītošanas vokāla jomā un pareizā elpošanā paspēja veiksmīgi pabeigt studijas Rīgas Stradiņa universitātē.

Foto: Facebook

Agnese veselus četrus gadus pavadījusi, lai apgūtu audiologopēda profesiju.

Foto: Facebook

Audiologopēds ir sertificēta ārstniecības persona, kas veic komunikācijas spēju, runas/valodas, fonācijas un rīšanas traucējumu novērtēšanu, diagnostiku, korekciju un rehabilitāciju jebkura vecuma personām, kam ir dažādas izcelsmes runas, valodas, balss un rīšanas traucējumi.

Foto: facebook,

Pāris stundas pēc izlaiduma zvaigzne jau sociālajos tīklos publiskoja fotogrāfijas, kurās saviem draugiem un faniem parādīja savu lielo prieku par studiju beigām.

Foto: Facebook/

Vēlāk dziedātāja kopā ar vecākiem un mīļoto vīrieti devās svinēt īpašo mirkli restorānā.

Foto: facebook.com
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu