Dreiks jau sesto nedēļu ASV bauda «skatu no augšas»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Kanādiešu repera Dreika (Drake) jaunais studijas albums «Views» jau sesto nedēļu pēc kārtas ir pieprasītākais albums ASV «Billboard 200» albumu topā, ziņo «billboard.com».

Nedēļas griezumā «Views» (Young Money/Cash Money/Republic Records) pārdots 121 000 vienību (74 000 vienības ir straumēšanas dati), liecina «Nielsen SoundScan» dati.

«Views» sākotnēji (29. aprīlī) izdots «iTunes» un straumēšanas servisā «AppleMusic», bet no 6. maija albums bija jau pieejams citviet tīmeklī, kā arī kompaktdiska formātā.

2. vietā jauns dziedātāja Nika Džonasa (Nick Jonas) albums «Last Year Was Complicated». Nedēļas griezumā pārdotas 66 000 albuma vienību.

Hiphopa mūzikls «Hamilton», kas pirms nedēļas saņēma 11 «Tony» balvas, ar skaņu celiņu ierindojies 3. vietā.

Bejonsē (Beyoncé) albums «Lemonade» noslīdējis uz 4. vietu (56 000).

Amerikāņu reperis, dziedātājs, mūziķis un producents Džons Belions (Jon Bellion), kurš atbildīgs arī par Eminema un Rianas hitu «The Monster», ar savu debijas albumu «The Human Condition» startē 5. vietā (40 000).

6. vietā Rianas «Anti», vietu zemāk Twenty One Pilots ar «Blurryface», 7. vietā Adeles dižpārdoklis «25», 9. pozīcijā kantri mūziķa Bleika Šeltona (Blake Shelton) albums «If I’m Honest», bet top10 noslēdz Kriss Steipltons (Chris Stapleton) ar «Traveller».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu