Šīns skaidro, kā ieguvis HIV

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Jaunā intervijā britu izdevumam «The Sun» amerikāņu aktieris Čārlijs Šīns (Charlie Sheen), kurš pagājušā gada rudenī paziņoja, ka ir HIV pozitīvs, atklāja, kā ticis pie smagās slimības.

Šīns intervijas laikā atklāja, ka viņam divas reizes bijušas seksuālas attiecības, kuru laikā viņš nav izsargājies. Aktieris uzskata, ka tieši šo notikumu rezultātā viņš saslimis ar HIV.

«Vienmēr esmu bijis tas puisis, kas reklamē un aicina lietot prezervatīvus,» sacīja Šīns. «Vienu nakti biju pārāk piedzēries un garlaikots, un te nu mēs esam.»

Tāpat aktieris stāstīja, ka pēc paziņojuma izteikšanas pagājušajā gadā daudzi no viņa novērsušies, tomēr, lai izvairītos no neveiklām situācijām, Šīns par savu slimību cenšas pajokot.

Atgādinām, ka pagājušā gada novembrī Čārlijs Šīns paziņoja, ka ir HIV pozitīvs. Intervijas laikā viņš atklāja, ka par savu diagnozi pirmo reizi uzzinājis pirms četriem gadiem un tolaik to pateicis ierobežotam cilvēku skaitam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu