Vai Dženifera Anistone savos 47 gados gaida bērnu?

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Nule kā ārvalstu medijus un sociālos tīklus pāršalca sen gaidīta ziņa - aktrise Dženifera Anistone savos 47 gados ir pirmdzimtā gaidībās. Tiesa, kā komentē Anistones menedžeris - tā ir nepatiesa informācija.

Izdevums «InTouch» trešdien publicēja informāciju par Anistones sen gaidīto grūtniecību, kas iepriecināja teju visu pasauli: «47 gadus vecās aktrises un viņas vīra, aktiera Džastina Terū ģimenē gaidāms pieaugums!»

«Dženifera un Džastins ir ekstāzē. Viņa tik ļoti vēlējās bērniņu no Džastina,» izdevumam «InTouch» stāstījis anonīmais avots.

Foto: AP/LETA

Diemžēl, šīs ziņas nav patiesas kā arī paparaci publicētās bildes, kur it kā redzams kā mainījušās Anistones ķermeņa aprises nav pierādījums tam.

«Anistone nav stāvoklī,» komentē aktrises menedžeris, raksta telegraph.co.uk. «Turklāt šīs ziņas nāk aktrisei tik dramatiski smagā laikā - jo nesen viņa zaudēja savu mīļoto māti.»

Anistones māte mūžībā aizgāja 25. maijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu