Foto: slavenības izklaidējas restorāna - kuģīša atklāšanā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis, TVNET

Lai gan vakardien vasara mūs neloloja ar siltu un sausu laiku, uz kuģīša «Rīgas Pērle» gāja karsti! Daudzas sabiedrībā pazīstamas personas nodevās laiskai atpūtai.

Svinīgi atklāta pirmā kuģa - Vidusjūras virtuves restorāna «Rīgas Pērle», jaunā piestātne. Sabiedrībā zināmas personas elegantā ballītē iepazina 330 kvadrātmetru plašo kuģi – restorānu, kas gada siltajā sezonā spēj uzņemt līdz pat 180 viesu, savukārt ziemā vienlaikus vairāk kā 60 gardēžu, piedāvājot apmeklētājiem Vidusjūras reģiona valstu virtuves ēdienus.

Atklāšanas pasākuma laikā varēja vērot kulinārijas šovu, kruīzu gar Daugavas krastu ainavu un baudīt dzīvo mūziku.

Pasākumu ar savu klātbūtni pagodināja tādi sabiedrībā pazīstami viesi kā kādreizējā aizsardzības un iekšlietu ministre, tagad viesnīcas «Hotel Roma» vadītāja Linda Abu Meri ar vīru, jaunlaulātie – Anna Lieckalniņa Krimela ar vīru, uzņēmēju Rafaelu Krimelu, kā arī populārās dziedātājas Liene Greifāne, Samanta Tīna Poļakova, Jenny May un Latvijas blondīņu asociācijas prezidente Marika Ģederte.

Uz ekskluzīvo notikumu ieradās arī citas prominentas personas – Rīgas «Dinamo» uzbrucējs Kaspars Saulietis ar sievu Katrīni, TV seja Armands Simsons ar sievu un uzņēmēja, veselīga dzīvesveida entuziaste un ezotērikas eksperte Elita Drāke.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu