Labas ziņas par avārijā cietušā mūziķa Rolanda Ūdrīša stāvokli

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Mūziķa Rolanda Baloža-Ūdra jeb Ūdrīša veselības stāvoklis pamazām uzlabojas. Viņa sieva Ilona Balode sarunā ar portālu TVNET sacīja, ka šobrīd Ūdrītis jau var stabili sēdēt ratiņkrēslā.

Viņa pastāstīja, ka Ūdrītis turpina ārstēšanos Siguldas slimnīcas rehabilitācijas nodaļā, kur ir ļoti labi mediķi, kas veic kvalitatīvu darbu. Tuvinieki redz, ka personāls darbojas no sirds un ar degsmi.

Rehabilitācijas process ir garš un sarežģīts, un nav prognozējams, ka tam būs ātri rezultāti, piemēram, ka Ūdrītis varēs uzreiz pēc nedēļas piecelties kājās.

Taču slimnīcā piedzīvotais liek domāt, ka ģimene ir izvēlējusies pareizo ceļu.

Patlaban Ūdrītis vēl nespēj saviem spēkiem iesēsties ratiņkrēslā, taču var tajā stabili nosēdēt un doties pastaigās. Viņi apmeklējuši arī Siguldas pilsētas svētkus, par ko viņš priecājies.

Pamazām Ūdrītis atgūst runas spējas un uzlabojas viņa dikcija. Sarunāties ar Ūdrīti kļūst arvien vieglāk.

Patlaban mediķi vēl nevar pateikt, cik ilga rehabilitācija Ūdrītim būs vajadzīga un kad tā varētu beigties.

Tiek pieļauts, ka tā būs ilga un gara, tāpēc jāapbruņojas ar pacietību.

Ģimenei ir cerības, ka kādu dienu pēc vairākiem gadiem Ūdrītis varēs ne tikai staigāt, bet arī spēlēt, uzstāties un pat dejot.

Jau ziņots, ka 17. janvārī ap pulksten 15.40 Rīgā, Artilērijas ielas posmā starp Aleksandra Čaka un Krāsotāju ielu, «Subaru» markas automašīna uzbrauca Ūdrītim, kurš ceļu satiksmes negadījumā guva smagas traumas.

28. martā plkst. 19 notika koncerts «Lūdzu, atnāc!» mūziķa atbalstam, kurš pēc smagā satiksmes negadījuma šā gada janvārī bija pamodies no komas un sācis atlabt, tomēr viņam nepieciešama ilga rehabilitācija. Ūdrīša rehabilitācijai kopumā bija saziedoti 22 933,02 EUR.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu