Par konkursa «Ms.Top of the World Plus Size 2016» uzvarētāju kļūst Singapūras pārstāve

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

9.jūnijā noslēdzās konkurss «Ms.Top of the World Plus Size 2016». Konkursā piedalījās desmit skaistules, kuru apģērba izmērs ir sākot no četrdesmit otrā. Šajā gadā par uzvarētāju tika kronēta šarmantā, pozitīvā Singapūras pārstāve.

Konkursā piedalās desmit korpulentas lēdijas, kuras pārstāv Latviju, Baltiju, Angliju, Sibīriju, Krieviju, Gruziju, Baltkrieviju, Nīderlandi, Singapūru un Bulgāriju.

Fināls norisinājās greznajā «Crystal» klubā, kurā pulcējās Latvijas un citu valstu modes pazinēji, eksperti, konkursa žūrija, mākslinieki un vienkārši skaistu sieviešu mīļotāji.

Dāmas sevi izrādīja trīs uznācienos, demonstrējot tautastērpus, kokteiļkleitas un vakarkleitas.

Dalībnieces aizkulisēs palīdzēja cita citai cīnīties ar stresu, apģērbties un padarīt finālu par vienu no laimīgākajām dienām dzīvē.

Beigu beigās par konkursa uzvarētāju tika kronēta Singapūras pārstāve, aiz sevis atstājot tādu valstu skaistules kā Gruziju, Krieviju, Latviju, Nīderlandi un Baltkrieviju, kuras arī ieguva titulētās vietas. Latvijas pārstāve, lielo izmēru modele Tatjana Mackeviča ierindojās otrajā vietā, kā arī ieguva titulu - Mrs Model.

Skatītāju simpātiju balvu un ieguva Nīderlandes pārstāve, kura tieši pēc balsotāju domām tika atzīta par skaistāko, īpašāko konkursa dalībnieci.

Dzirdot savus vārdus uzvarētāju statusā un saprotot, ka tiks saņemti kroņi, kas ir daudzu dalībnieču sapnis kopš bērnības, sievietes aiz sajūsmas nespēja valdīt asaras.

Uzvarētājai kroni pasniedza konkursa «Mrs. Top of the World 2016» Latvijas pārstāve Marina Grosa.

Uznācienu starplaikos viesus izklaidēja dziedātāja Laura Raila, Māra Katarska, duets Alekss Silvērs un Liera Štein, dziedātāja Sandija Vīgante, kā arī Katy Tindemark, kura tandēmā ar seksa ekspertu Edgaru Torreto iejutās vadītāju lomā.

Pēc oficiālās daļas sekoja ballīte, kurā skaistules un viesus izklaidēja viena no retajām Rīgas dīdžejmeitenēm MILENA, izpildot populārus, tautā iemīļotus hitus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu