«Ms.Top of the World Plus Size 2016» profila intervijās prezentē sevi un savu valsti

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Latvijā 5.-9. jūnijā norisinās starptautisks skaistuma konkurss «Ms.Top of the World Plus Size 2016», 8. jūnija vakarā dalībnieces profila interviju vakarā viesiem un žūrijai prezentēja sevi un savas pārstāvētās valstis, kā arī apmainījās ar īpašiem suvenīriem.

Kā izteicās pašas dalībnieces, tik ļoti liels stress kā profila interviju vakarā nav bijis nevienu citu vakaru, jo uzsvars tiek likts uz runāšanu, sevis prezentēšanu, beigu beigās visas desmit lēdijas ar savu uzdevumu tika galā veiksmīgi.

Sievietes bija izveidojušas īpašus videomateriālus par savām valstīm, izceļot skaistāko no vēstures, kultūras, savas mīļākās vietas un, protams, pašas sevi, pastāstot par hobijiem, interesēm, darbu.

Vairums dalībnieču pārsteidza viesus ar faktu, ka piedalās dažādos labdarības pasākumos kā brīvprātīgās personas un patiesi mēģina padarīt pasauli labāku ar darbiem, ne tikai ar vārdiem, kā tas ierasts skaistuma konkursu runās.

Sievietes sevi prezentēja skaistos vakartērpos, kuri ikvienai dalībniecei lika justies kā lēdijai, princesei un mirdzēt apkārtējo priekšā.

Pēc profila intervijām dalībnieces apdāvināja cita citu un savus mīļākos viesus ar dāvaniņām – suvenīriem no savām valstīm.

Īpaši var izcelt Nīderlandes pārstāvi, kura dāvināja suvenīru lieluma Holandei tipiskās koka kurpes ar akmentiņiem, kuras izstrādā viņas pašas uzņēmums.

Baltkrievijas pārstāve toties apdāvināja viesus ar īpašiem maziem spilventiņiem, kuri smaržoja pēc Baltkrievijai speciāli izstrādāta aromāta.

Pasākuma vadītājas lomā iejutās dziedātāja Katy Tindemark, kura lieliski vadīja profila interviju vakaru, runājot gan latviski, krieviski, gan angliski, ne mirkli neapmulstot un spējot ne tikai izpildīt savu uzdevumu, bet vēl atrodot veidus, kā uzmundrināt meitenes.

Priekšpēdējā vakarā skaistules jau sāka apzināties, ka nākamajā dienā ir fināls un tad viņas dosies katra uz savu pasaules pusi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu