Tauta «noliek», bet skatās - Eirovīzijas fināls skatītākā pārraide!

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters

Maijā skatītākā TV pārraide bija Latvijas Televīzijā demonstrētais 61.Starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa fināls, kuru vērojuši vidēji 11,8% jeb 229 600 Latvijas iedzīvotāju, kas vecāki par četriem gadiem, liecina pētījumu kompānijas TNS apkopotie dati.

Otra maijā skatītākā pārraide bija Eirovīzijas otrais pusfināls, ko vēroja 226 800 skatītāju, bet trešajā vietā atrodas «TV3» šovs «Es mīlu tevi, Latvija!» ar 225 800 skatītāju lielu auditoriju.

Ceturtā skatītākā pārraide aizvadītajā mēnesī bija pasaules hokeja čempionāta spēle starp Latviju un Čehiju, ko vēroja 160 200 iedzīvotāju, bet piektajā vietā - Latvijas hokeja izlases spēle pret Kazahstānu, ko vēroja 156 000 skatītāju.

Topa sestajā vietā atrodas «TV3» seriāls «Ugunsgrēks» ar 152 900 skatītāju, septītajā - Latvijas hokeja izlases spēle pret Dāniju ar 147 900 skatītāju, astotajā - pasaules hokeja čempionāta spēle starp Somiju un Kanādu ar 130 400 skatītāju, devītajā - TV3 Laika ziņas svētdienā ar 129 200 skatītāju, bet pirmo desmitnieku noslēdz Latvijas hokeja izlases spēle pret Krieviju, ko vēroja 123 800 Latvijas iedzīvotāju.

Vēl topā iekļuvuši raidījumi «Bez tabu», «Nekā personīga» un «De facto», seriāls «Viņas melo labāk 4», «TV3 Laika ziņas», šovs «Precētie pret brīvajiem», spēle «VIP - Veiksme. Intuīcija. Prāts» un Mātes dienas koncerts «Mans stāsts», kā arī Latvijas hokeja izlases spēles ar Šveici un Norvēģiju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu