Izdota jauna dziesmu izlase «Super Ballīte Nr.2»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Klajā nākusi dziesmu izlase «Super Ballīte Nr.2», kurā apkopota latviešu deju mūzika un pazīstami dziesmu remiksi, informēja «Mikrofona ierakstu» pārstāvji. Pirmā izlase sērijā «Super Ballīte» nāca klajā 2010. gadā, bet ir pieprasīta vēl šodien, tāpēc kompānija «Mikrofona ieraksti» nolēma izdot jaunu izlasi, kurā iekļauti vairāki pirmpublicējumi, kā arī jau pazīstamu dziesmu remiksi.

Jaunajā izlasē iekļauta Eirovīzijas šā gada pārstāvja Justa dziesmas «Heartbeat» remikss, kuru veidojis producents dīdžejs «Dween». Ar pilnīgi jaunu dziesmu «Ceļojums» izlasē startē dīdžejs «Dween» un Nikolajs Puzikovs. Izlasē ir iekļauta arī Laura Reinika dziesmas «Tikai divi mēs» remiksa versija, kuru producējis daudzsološais producents «dZintars lEja», kurš vēl pavisam nesen uzvarēja oficiālajā grupas «Ace Of Bace» dziesmas remiksu konkursā.

Vēl jaunajā dziesmu izlasē būs atrodami dziesmu remiksi, kurus veidojuši producenti «Mart. Inc» un «N’Works». Starp tiem ir tādu pazīstamu dziesmu kā «Meitene zeltene», «Mežrozīte», «Ai, jel manu vieglu prātu» un «Mazs cinītis» remiksi. Izlasē būs arī Olgas Rajeckas un «Līgo» dziesmas «Saule riet» remikss, Lienes Šomases «Mūsu laiks» un Katrīnes Binderes izpildītā dziesma «Kā vēji skrien».

Jaunā dziesmu izlase pieejama albuma formātā, kā arī lejupielādējama visās digitālajās mūzikas izplatīšanas platformās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu