Zināma «Palladium» skatuves programma «Positivus»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Artūrs Krūmiņš

Šovasar «Positivus» festivālā uz «Palladium» skatuves uzstāsies arī septiņi igauņu mākslinieki no «Tallinn Music Week» programmas, kā arī vairāki ievērību izpelnījušies vārdi no Latvijas un pasaules, informēja «Positivus» festivāla komunikācijas vadītāja Līga Andžāne.

«Tallinn Music Week» uz «Palladium» skatuves šogad pārstāvēs avangardisti «Estrada Orchestra», dzirkstošie «Frankie Animal», ironiskie hiphoperi «Grässhopas», elektropopa trio «I Wear* Experiment», fanka un soula deju mūzikas izpildītāji «Lexsoul Dancemachine», «funky indie pop» projekts «Kali Briis Band» un psihedēliskie eksperimentētāji «Ouu».

Tāpat uz skatuves kāps provokatīvais Latvijas hiphopa grupējums «Singapūras satīns» un projektu «Kreisais krasts» un «Olas» dalībnieks Reiks. Elektroniskās mūzikas skatuvi pārstāvēs producentu dīdžeja «Rudd» un Anda Ansona veidotais projekts «Bandmaster», savukārt jaunāko no Krievijas «indie» žanra ar britpopa pieskārienu piedāvās maskaviešu grupa «Milk».

Šīs skatuves programmu papildinās arī grupa «Laika suns», kas pērn tieši festivālā prezentēja savu jaunāko albumu.

Jau ziņots, ka uz «Palladium» skatuves uzstāsies arī tādas grupa un mūziķi kā «Satellites LV», «Skyforger», «Liima», «Cigarettes After Sex», «Postaal», «Mielavs un pārcēlāji», Ozols, «DaGamba» un «20syl & Mr.J.Medeiros present AllttA».

"Satellites LV" (no kreisās: Toms Ostrovskis, Mareks Ameriks, Jānis Žilde, Ervings Znotiņš, Edgars Žilde)
"Satellites LV" (no kreisās: Toms Ostrovskis, Mareks Ameriks, Jānis Žilde, Ervings Znotiņš, Edgars Žilde) Foto: Artūrs Krūmiņš

Jau ziņots, ka šovasar «Positivus» festivāls Salacgrīvā notiks no 15. jūlija līdz 17. jūlijam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu