Liams Hemsvorts par attiecībām ar Mailiju Sairusu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters

Divdesmit sešus gadus vecais aktieris Liams Hemsvorts 2013.gadā izšķīrās ar dziedātāju Mailiju Sairusu, bet jau atkal pāris ir kopā. Aktieris intervijā pastāstījis par viņu attiecībām.

Runājot par šķiršanos, aktieris nenožēlo, ka trīs gadus viņi bija šķirti, jo uzskata, ka tajā laikā viņi bija ļoti jauni, turklāt devās katrs savā virzienā un nespēja atrast kompromisus. Šķiršanās viņiem palīdzēja pieaugt, bet atsevišķi pavadītie gadi - saprast pašiem sevi.

Saņemot jautājumu par pāra pašreizējo attiecību statusu, Liams smejoties paziņojis, ka cilvēki nav idioti un, zinot, ka viņi atkal ir kopā, lieliski apzinās, ko tas nozīmē.

Liams un Mailija iepazinās filmas «Pēdējā dziesma» filmēšanas laikā. Aktierim dziedātāja iepatikusies, un viņš devies uz savu mērķi – iekarot zvaigznes sirdi.

Hemsvorts pats izlemj, kas viņu darīs laimīgu, un tikai tas aktieri uztrauc, pārējās apkārtējās lietas viņam ir vienaldzīgas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu