Kanālā RīgaTV 24 noskaidroti muzikālā šova «Troksnis ringā» finālisti

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Aizvadītajā sestdienā , 28. maijā pulksten 22:00, kanālā RīgaTV 24 skatītāji varēja sekot līdz muzikālam duelim šovā «Troksnis ringā», kur par iekļūšanu lielajā finālā cīnījās grupas Pūķa gars un Mehāniskais apelsīns. Tikai ar trīs punktu pārsvaru spēcīgāka izrādījās grupa Pūķa gars, kas nozīmē, ka grupa kvalificējās šova finālam.

Jau šo sestdien, 4. jūnijā pulksten 22:00, kanālā RīgaTV 24 šova «Troksnis ringā» fināls! Šajā raidījumā par Latvijas Skaļākās grupas jostu cīnīsies grupas Pūķa gars pret On My Way. Kā pārsteigums skatītājiem - grupa, kas šovā uzvarēs, raidījuma beigās sniegs mazu koncertu kanāla RīgaTV 24 studijā. Pasākuma vadītājs ir grupas «Omerta» mūziķis Eduards Beķeris.

Trīs raundi, divas grupas, bet tikai viens uzvarētājs. Seko līdz tiešraidei kanālā RīgaTV 24, interneta platformā Play24.lv vai dzīvo līdz klātienē Blaumaņa ielā 32.

Par dzērieniem un jautru noskaņojumu gādās kafejnīca On Air cafe. Ieeja no pulksten 21:00 bez maksas!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu